Clock

joi, 19 ianuarie 2012

Javrele ordinare de la guvernare

           Javrele ordinare de la guvernare, indiferent de la ce partid au venit, si-au vazut doar de afacerile personale, nedand nici doi bani pe cei care i-au ales! Odata ce s-a vazut acolo sus, au inceput sa fure si iar sa fure! Basescu cel putin a dat dovada de o aroganta fara limite! Fiindca a vazut ca nu reactioneaza lumea a inceput sa se creada invincibil. Modul in care s-a comportat in ultimii ani l-a facut sa fie perceput total diferit fata de perioada in care a fost ales. Cred ca aceasta este adevarata lui fata! Degeaba sar lingaii si profitorii care au afaceri cu statul sa-l pupe in dos, ca faptele sale striga mai tare decat vorbele sale. Am vazut cu totii ce averi colosale au agonisit acolitii portocaliilor. Am vazut ce averi imense au vamesii, judecatorii, procurorii, bugetarii, securistii cu pensii "speciale", si alti fosti comunisti.
Noi nu avem guvern! Avem o clasa de corupti, hoti si pupincuristi!
         Toate arestarile facute cu mare tam-tam si care au umplut primele pagini ale ziarelor, s-au lasat cu NUP (neinceperea urmaririi penale) pentru ca marii judecatori (in mare parte portocalii) au dat verdicte blande pentru acesti criminali, pentru criminalii cu masini scumpe si toti cei care au avut relatii cu PDL-ul sau cu lumea interlopa!
E timpul ca aceste lepre sa fie inlaturate, desi nu avem alte alternative la acest moment. Oricum, suntem siguri ca pe actualii hoti incompetenti nu ii mai vrem!
         Sa scapam odata de lichelele comuniste, urmasi ai fostilor secretari de partid si ai securistilor!
La puscarie cu toate javrele ordinare ale politicii infecte romanesti! Jos neo-comunismul!

4 comentarii: