Clock

luni, 23 ianuarie 2012

Jos Basescu!

           Cand nimeni nu mai credea, iata ca in Romania, oamenii au avut curajul sa iasa in strada si sa strige impotriva celor care mai ieri, erau adulati de popor! Basescu, mare amator de "bai de multime" a ajuns sa fie huiduit, injurat si urat de popor, fiind comparat cu cei mai mari dictatori din isorie!
Clasa politica a inceput sa fie vazuta exact asa cum este: o adunatura de porci fosti comunisti, securisti si turnatori! O adunatura de parveniti, de mizerii omenesti care au facut si fac orice pentru a-si vedea de interesul personal si care nu dau doi bani pe cei care i-au ales!
         Cocina politica din Romania a inceput sa miroasa si a scos oamenii in strada! Nu se mai poate! Desi Basescu si PDL(PCR)-ul punea mare baza pe "romanii din diaspora" doar din cauza intereselor lor meschine, pentru ca le aduceau voturi, iata ca si acestia au avut curajul sa iasa in strada in fata ambasadelor romanesti din strainatate, strigand si manifestand impotriva actualei puteri!
Prea s-au luat multe decizii aberante! Prea s-a furat mult in aceasta tara si nu s-a facut nimic! Nu avem autostrazi, nu avem industrie, nu avem bani, dar au politicienii vile si palata in tara si strainatate! Au masini de milioane de euro, au acces la toate bogatiile tarii din care fura cu nerusinare iar justitia a ajuns o gluma! Un teatru ieftin aflat la dispozitia oamenilor cu bani, care "contribuie" la fondul partidelor de la putere, fiind in schimb sustinuti de acestia!
          Romania a ajuns o tara tiganizata, care este facuta de ras peste tot in lume de reprezentantii minoritatii tiganesti, care se dau "romani" prin lume! Politicienii le accepta toate toanele, ii incurajeaza sa nu munceasca, le da ajutoare grase de la stat, asigurari medicale gratuite si alte facilitati, desi acestia fac avere doar prin furturi, teroare si prostitutie!
Dar asta le convine tarfelor politice, pentru ca de la ei iau voturi! Ca doar nu dau de la ei pomana electorala: uleiul, zaharul sau ajutoarele sociale! Le dau de la noi, cei care muncim si platim taxele din care fura acesti porci jegosi! Clasa politica burtoasa din Romania este o adunatura de fosti securisti care au vandut tara oricui a fost dispus sa le dea bani sau sa le asigure avantaje personale!
TOTI actualii politicieni ar trebui arestati pentru distrugerea tarii si adusi oameni din strainatate sa gestioneze tara, caci cu actualele hiene nu se mai poate lucra! Nesimtirea lor nu are limite! Au dat legi peste legi care sa mareasca taxele si impozitele, fara a ne asigura vreun trai mai bun! Singurele lucruri vizibile sunt saracia si averile imense agonisite de politicieni si de lingaii de servici!
              JOS CLASA POLITICA COMUNISTA SI TRADATOARE!

Un comentariu: