Clock

marți, 13 decembrie 2011

Securitatea for ever!

          Cine are impresia ca securitatea opresiva si criminala a disparut din Romania se inseala amarnic! Toate marile "afaceri" aparute dupa Revolutie au fost infiintate, prin diverse paravne de fosta securitate. De ce? Pentru ca au avut acces la bani, informatii si putere. Marea majoritate s-au perindat la putere prin diverse partide politice sub diverse denumiri.
Toata "democratia" romaneasca ascunde un comunism perfid dirijat de fosti comunisti, securisti si turnatori ai fostului regim. Nu exista nici macar unul "sarac si cinstit" (vorba lui nea' Nelu).
In Romania, democratia si independenta sunt iluziile cel mai bine vandute dupa 89. Ne placem sa credem ca deciziile importante ale tarii sunt luate tinand cont si de parerea noastra, ca alegerile sunt corecte si ca cei care ne conduc sunt oameni cinstiti. Realitatea adevarata este ca Romania este condusa in totalitate de fostii securisti, turnatori si nomenclatura comunista.
         Cineva spunea ca comunismul nu a prins decat in tarile unde exista o predispozitie a populatiei la turnatorie si tradare, lucru care s-a mulat perfect pe marea parte a cetatenilor acestei tari.
Imi amintesc din copilarie, ca la Istorie, incepand cu dacii si continuand pana la Mihai Viteazu sau chiar pana la Ceausescu, romanii si-au tradat intotdeauna conducatorii pentru bani. Turcii de exemplu, se sacrificau pentru conducatorul lor, de multe ori chiar purtand vesminte asemanatoare cu acesta, pentru a-i inlesni retragerea.
         Daca ne uitam la tarile din jur, de-a lungul timpului, toate au ajuns imperii sau parte a unor imperii, pe cand Romania n-a fost niciodata nimic! A fost doar sub ocupatie, si chiar si cand a castigat razboaie cu mari sacrificii, a fost obligata sa plateasca despagubiri altora, din cauza clasei politice tradatoare care si-a vazut intotdeauna propriul interes.
Cand Romania a avut cate un conducator corect, acesta nu a rezistat prea mult, fiind repede tradat de clasa politica, pentru ca aceasta isi doreste intotdeauna un conducator la fel de corupt ca ei, sau o marioneta.
          Romania a fost cea mai bogata tara a Europei! Acum aroape 100 de ani, avea resurse de petrol la nivelul Kuweitului, dar a fost furata mai intai de rusi, apoi de nemti. Resursele au fost exploatate fara discernamant, punandu-se accent doar pe profit, fara ca acestia sa se gandeasca la viitor! Prin exploatarea nesimtita a acestor resurse, s-au distrus zacaminte uriase de petrol, care desi mai au inca rezerve, acestea nu mai pot fi exploatate azi din cauza costurilor foarte mari. Oricum, si ce a mai ramas, s-a vandut in mod criminal. Aurul romanesc, exploatat de 2000 de ani, a imbogatit marile puteri ale lumii, fiindca ai nostri conducatori si-au cumparat puterea cu aurul tarii, fara sa se gandeasca la viitor!
Padurile s-au furat de-a lungul sutelor de ani, si astazi se intampla jaful cel mai mare din intreaga istorie, cu complicitatea actualei puteri si a autoritatilor locale! Se fura indiferent de partidul aflat la guvernare, pentru ca toti sunt fostii securisti criminali, doar ca au denumiri diferite.
          Din pacate, oamenii s-au invatat sa nu mai reactioneze si sa ia totul ca atare. Manipulati, coplesiti de griji si de datorii, ei nu mai au nici un fel de asteptari. S-a revenit la apatia de dinainte de 89. Nimeni nu mai reactioneaza. Clasa securisto-comunista se imbogateste in continuare iar Romania a ajuns o biata colonie a marilor puteri, asa cum a fost dintotdeauna.
In asemenea conditii, tara noastra nu mai are nici un viitor. Actualmente, tara noastra este deja condusa de altii, resursele sunt exploatate fara mila, iar cetatenii acestei tari sunt umiliti peste tot in lume.
De ce? Din cauza comunistilor, securistilor si a tradatorilor care ne conduc...
Cea mai bogata tara din Europa, urmasii vechilor si curajosilor Daci, sunt astazi un popor infrant, care a ajuns sclavul celor cu care s-a luptat de-a lungul istoriei...
Coruptia, comunismul si tradarea au invins! Traiasca Romania!


3 comentarii:

  1. Acesti criminali inca mai conduc Romania! Comunismul nu va disparea niciodata din Romania!

    RăspundețiȘtergere
  2. Securistii conduc Romania si la ora actuala! Cine crede altceva isi face iluzii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ghici cine ne conduce! Securistiiiiiiiiii!

    RăspundețiȘtergere