Clock

joi, 8 decembrie 2011

Prabusirea zonei Euro

        
      Toata lumea comenteaza despre criza Euro! Ce inseamna de fapt aceasta criza? Inseamna ca din cauza unora care au furat extraordinar de mult, mai ales din America, si au provocat aceasta "criza"! Nu ca cei din Europa nu au furat! Dar si-au dat "baietii destepti" prime si bonusuri de milioane de dolari, si apoi au inceput sa strige hotii. Cum a fost posibil asa ceva? A fost posibil pentru ca domnii bancheri respectivi, ca si la noi dealtfel, si-au facu loc in politica, si atunci cand cel care trebuia sa fie controlat ajunge chiar controlor, nu se mai intampla nimic!
        Platesc prostii, ignorantii si oamenii de jos. Sunt convins ca marea majoritate nici macar nu inteleg ce inseamna termenii aburitori folositi de acesti bancheri, care vor sa ne bage noua in cap, ca de fapt, noi suntem vinovati pentru "criza". Noi, care ne-am luat masina sau frigider in rate! Nu ei ca au furat!
De fapt, prin toate aceste manevre politice la nivel international, ei incearca sa-si salveze propria piele, nu incearca sa ne salveze pe noi. Nu noi avem nevoie de milioane din furturi! Noi ne descurcam cu banii munciti.
Dar ei, obisnuiti sa plece in vacante exotice, sa aiba palate uriase, masini scumpe si averi imense, au nevoie de bani din nou. Asa ca, pentru a se salva, ne pun taxe peste taxe si impozite peste  impozite.
         Faptul ca ei se vaita ca duc greul si ca vor sa ne salveze pe noi, e doa praf in ochii prostilor!
Pana nu vor disparea acesti escroci la nivel mondial, nici "criza" nu va disparea. Singurii care au de suferit din aceste cauze sunt oamenii obisnuiti, care muncesc sa intretina acesti escroci care nu muncesc si care nu fac nimic spre binele nostru!
Asta este de fapt "criza" mondiala!

Un comentariu:

  1. Recesiunea cred ca va mai sta cu noi o vreme, din cauza escrocilor!

    RăspundețiȘtergere