Clock

vineri, 16 decembrie 2011

Frumoasa Romanie

            Romania a devenit tinta atacurilor din partea unor tari care nu au nimic bun de oferit! In loc sa se uite in ograda proprie (plina de mizerie), ne fac pe noi Romanii, in toate felurile.
Care sunt aceste tari care isi permit sa ne umileasca pe noi? Sunt tarile care ar trebui sa stea rusinate cu capul in jos, intrucat din randurile lor s-au ridicat niste fiinte monstruase, care au facut experimente medicale pe propria populatie, care au omorat milioane de oameni, care au ajuns sa scape de sub control tranzactiile cu arme si cu droguri si alte asemenea "realizari".
          Sa luam de exemplu Franta! Ce este Franta la ora actuala? O tara in curs de musulmanizare, plina de drogati, plina de magrebieni, africani, marocani si altii care fura, dau in cap, jefuiesc ziua in amiaza mare!
O tara care miroase a urina, mizeria fiind o caracteristica ce i-a urmarit de-a lungul istoriei. Au inventat parfumul ca sa le acopere mirosurile pestilentiale, intrucat utilizarea apei le era straina. Tot ei, si-au macelarit intreaga casa regala si au ca zi nationala, ziua in care niste puscariasi au evadat din inchisoare.
In cele doua razboaie mondiale au fost intotdeauna tradatori, iar azi fac pe vitejii si isi permit sa ia in ras o tara ca Romania care le-a fost intotdeauna prietena! Caracterul francezilor este faimos in intreaga lume!
         Germania! "Marea putere" care l-a dat lumii pe Hitler, care a macelarit milioane in numele "Reich-ului de 1000 de ani" si care azi e plina de turci in asa hal, incat au inceput sa aiba inscriptii bilingve, de il fac pe Hitler cu rasa lui "ariana" sa se invarta in mormant!
         Italia, a adus in lume fascismul, mafia, traficul de droguri si alte asemenea "minunatii". Italia de azi nu mai are absolut nimic cu Romanii din care se lauda ca provin! Pesemne ca romanii au plecat sa ocupe alte tari, si au lasat la ei numai mercenarii si puscariile cu criminali!
          Anglia! Mareata Anglie, a vandut jumatate din populatia Globului sovieticilor, ca sa-si cumpere astfel linistea si a inchis ochii la milioanele de crime comise de fosta URSS impotriva fostei populatii! Din cauza "marilor puteri" o jumatate din populatia Planetei a vazut si a trait "binefacerile" comunismului! Ca sa fie ei linistiti! Din cauza lor, milioane de oameni nu au avut copilarie si nu au avut o viata demna!
          Un proverb chinezesc spune: "Nu te plande de zapada de pe acoperisul vecinului, cand nici pragul casei tale nu este curat"!

          Si acum ei rad de noi si ne fac pe noi tigani, cand italienii sunt de felul lor tuciurii si negri la fata! Italia este renumita pentru prostitutia lor si nu mai au nici o farama in ei ramasa de la inaintasii lor!
         Credeti oare ca aceste tari nu au drogati? Credeti ca nu au copii handicapati sau bolnavi de SIDA?
Credeti ca strazile lor nu sunt infecte? Va inselati amarnic! Dar oamenii slabi incearca sa se evidentieze scotand in evidenta mizeria altora, ca sa abata atentia lumii de la infectia din tara lor!
Daca nu as fi vazut cu ochii mei, as fi crezut ca numai la noi e mizerie! Dar mizeria lor e mai mare si mai urata decat a noastra! Noi cel putin nu ne-am ridicat inrobind alte natii si facand comert cu vietile altora!
Tiganii nu reprezinta Romania! Iar ei, care luau foc ca le incalcam noi "drepturile" nu stiu cum sa faca sa scape de ei mai repede sa ii trimita inapoi la noi!  De ce nu ii pastreaza ei? De ce nu ii integreaza ei, ca sa ne dea si noua un exemplu despre cum trebuie facut?
         Asa ca data viitoare cand mai rad de noi, sa le punem si noi in fata realizarile si inventiile romanilor, care le-au adus inclusiv lor bunastarea:

A

B

C

D

D cont.

E

G

H

I

L

M

N

P

P cont.

R

S

T

V

(Sursa: Wikipedia)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu