Clock

luni, 19 decembrie 2011

De Craciun

     
          Iata ca ne apropiem cu pasi repezi de Craciun! Cu bune, cu rele, inca un an se mai incheie si mai dam o fila in calendarul vietii.
E bine ca saptamana asta sa uitam de toate necazurile, grijile si temerile noastre si sa ne concentram numai asupra a tot ceea ce este frumos in noi si in ceilalti. Orasele s-au impodobit de Sarbatoare, oamenii si-au facut curat in case (si sper ca si in suflete) si totul este parca mai frumos.
       
       Sa-i iertam pe cei care ne-au gresit, sa ne vizitam parintii sau fratii care stau departe de noi, sa ajutam un copil cu adevarat sarac si in nevoie si sa facem un bine oridecateori avem ocazia.
Sa ajutam nu inseamna sa dam bani cersetorilor care ne agaseaza zilnic si ne streseaza, si care produc pentru crima organizata. Inseamna sa ajutam oameni cu adevarat nefericiti, cum ar fi copii orfani sau batranii din azile.
Ei sunt toti ai nostri si trebuie sa le aratam ca ne pasa.

     Avand in vedere ca urmeaza o perioada de Sarbatori, vreau sa va transmit tuturor cititorilor un gand bun, un Craciun fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate!
Fie ca Noul An ce vine sa ne aduca mai multe bucurii, sa ne scape de griji, de criza, de scumpiri, cutremure si orice rau s-ar putea abate asupra noastra.

                                        La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu