Clock

duminică, 27 noiembrie 2011

Radiatiile invizibile!

         Mare tam-tam s-a facut dupa accidentul de la Fukushima! Scandal international in ziare, la televiziuni, pe internet, etc. Acum toata lumea tace! Tace, pentru ca au aparut alte "stiri bomba" care sa atraga atentia omului de rand de la adevaratele probleme. Numai ca ele, radiatiile, nu pleaca! Nu! Mai au de stat! Deja au venit peste noi din ploaie peste pamant, si acolo nu dispar! Vor dura inca 30 de ani.
Vorbesc de elementul radioactiv Cesiu, care are o durata de injumatatire de 30 de ani, dupa cum ne spune inteleptul Wikipedia:
"Caesium-137 (137
55
Cs
, Cs-137) is a radioactive isotope of caesium which is formed as a fission product by nuclear fission.
It has a half-life of about 30.17 years"
adica:

        Deci nu a disparut si nici nu va disparea de la sine in urmatorii 30 de ani. Noi si copii nostri suntem si vom fi afectati de efectele secundare ale radioactivitatii. Poate ca noi am uitat de acest element, dar sigur el nu va uita de noi si ne va afecta cum stie el mai bine: cancere, boli ale sistemului imunitar, malformatii congenitale, etc.
Bine nu ne va fi. Efectele acestui element au fost detectate deja si in Romania. Am avut deja o portie zdravana de radiatii de la Cernobal, acum am mai primit o doza de la japonezi. Sa tot traiesti, in asemenea conditii. Apoi ne minunam cum de apar in statistici tot mai multe cazuri de cancere si cele mai ciudate boli posibile.
        Dupa ce ca mancare noastra este infestata cu chimicale, care mai de care mai cancerigene si mai periculoase, acum nu mai putem nici macar sa mai traim sanatos daca ne cultivam noi insine in gradina legumele, de exemplu.
Toata presa ne-a spalat creierii cu povesti despre izotopul radioactiv al Iodului, cu durata de injumatatire de 3 luni, dar toti au uitat de Cesiu. Pesemne ca norii si curentii de aer au fost selectivi, si nu au preluat decat Iodul. Cesiul, l-au pierdut pe undeva pe drum!
Indobitocirea maselor, spalarea creierelor punand pe tapet probleme minore, dar imbracate in aspecte de "stiri importante", reprezinta primul pas in realizarea manipularii. Iar o multime manipulata si preocupata de problemele zilnice, nu mai are nici timp si nici chef sa isi foloseasca inteligenta spre a vedea adevaratele probleme. Si, cel mai important pentru politicieni, nici nu mai protesteaza! Nu, pentru ca au alte preocupari si nu vad padurea din cauza copacilor!
Deci, sa nu uitam sa traim in continuare sanatos, sa muncim pentru elitele care ne conduc, si care ne rasplatesc cu alimente otravite chimic, ploi radioactive, medicamente pline de efecte secundare, cancere, spalari de creier, si altele asemenea.
         Si ca sa inchei, pot sa citez dintr-o melodie faimoasa a lui Armstrong "What a wonderful world"!
      

Un comentariu: