Clock

miercuri, 5 octombrie 2011

Taxa de parcare tiganeasca

         Vad in ultima vreme ca toti se plang de taxele abuzive cerute de tiganii ordinari si infractori pentru parcarea in locurile publice si gratuite. Nu se intampla numai in Bucuresti, se intampla in toata tara si nimeni nu face nimic! Militia porcist-comunista nu face nimic, ca nu are curaj sa se ia de cioroi. In schimb, de noi, oameni cinstiti cu taxele la zi, se ia cu orice ocazie. Si numai atat, cu o ingamfare infecta, ne freaca pana scot ceva spaga de la noi. Daca scot. Daca nu, au grija sa dea amenda cea mai mare posibila. La fel fac si porcii jegosi de la circulatie. Stau la strada cu mana intinsa la milogeala. Daca trece vreun cioroi cu vreun BMW in viteza si fara centura, se face ca nu il vede.
La fel si acesti jegosi tuciurii si burtosi care ne agreseaza zilnic cu spalarea de parbrize fortata, cu taxele abuzive de parcare. Nu ai cum sa te duci undeva in Bucuresti si sa incerci sa parchezi in locuri gratuite, ca a si sarit o cioara jegoasa sa-ti ceara bani. Ca de, a venit cu bani de la ma-sa si a facut el parcarea.
         Desi militia impotenta e la doi pasi, se face ca nu ii vede. Eu nu am dat niciodata bani la asemenea persoane abjecte, dar am vazut sute care dau. Dau, si pe urma se plang: vai ce rau e in tara asta, vai ce mizerie, vai ce de tigani. Pai este asa pentru ca voi ii incurajati! In momentul in care veti avea sange in instalatie si nu veti mai plati pentru asemenea aberatie, intr-o tara in care suntem majoritari, atunci se va schimba ceva.
         Pana atunci nu va mai vaitati ca niste babe si luati atitudine! Daca nu merge cu vorba buna, trebuie sa procedam ca ei: cu forta! Sa ne eliberam odata de sub jugul tiganesc si infractor, care urla ca sunt discriminati!
Sa le ardem cocoasa cand vin peste noi si ne agaseaza cu cersetoria, spalarea fortata de parbrize si taxe de parcare in locurile gratuite din orase! Afara cu tigania!

Un comentariu: