Clock

luni, 3 octombrie 2011

Stirea zilei! Senzational!

          Mai nou se pare ca ziaristii nu prea mai au materiale "senzationale" si atunci se apuca sa ia de pe "goagal" diverse "stiri" si ne intoxica apoi, dupa o traducere de prost gust cu stiri care mai de care mai deosebite!
Am vazut intr-un anume ziar (pe care il consideram serios) o "stire" despre monarhia Romaniei, care m-a facut sa ametesc!
Aberatii amestecate cu fapte reale, date si nume, te fac sa iti pui intrebarea daca e ceva real sau nu. Ce urmareste autorul? Sa faca audienta! Sa aiba cititori. Ca o fi adevarat sau nu, nici nu isi pune intrebarea!
          Stirea e venita "pe surse" anonime, desigur! Alt ziar ne prezinta cum cutare sau cutare vedeta a fost la shopping, sau ca s-a certat cu nu stiu cine, ori ca a primit o palma, ori ca a tusit de 3 ori intr-o zi de Vineri!
Asemenea "stiri" ma fac sa-mi fie scarba sa mai citesc vreun ziar! De televiziuni nici nu mai vorbesc: au devenit un teatru tiganesc! Un spectacol manelizat in care foarte rar ai ce vedea! Daca nu te uiti pe cele profilate pe documetare serioase, chiar nu ai ce vedea! Toti ne spala creierii cu stiri imbecile, cu reclame pentru retardati si cu subiecte "de senzatie". 
Concluzia este una singura: nu merita sa iti irosesti timp pentru citit ziare romanesti sau pentru vazut stiri la TV.
Problemele importante ale tarii si ale lumii sunt lasate de-o parte si ni se prezinta prostia si nesimtirea unora ca "stire" super importanta!
           Sa ignoram televiziunea si ziarele de scandal, care intre noi fie vorba, s-au umplut de analfabeti! Ma ingrozesc cand citesc perle produse de jurnalisti care au absolvit Bac-ul cu brio! 
Rusinica, rusinica!

2 comentarii:

  1. Ai uitat sa mentionezi de zero tv! Lumea de la tara are la ce se uita! Mai ceva decat la telenovele! :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e realitatea romaneasca! asta vrea publicul, asta primeste!

    RăspundețiȘtergere