Clock

luni, 3 octombrie 2011

Revolutie mondiala!

         
           Americanii incep incet incet sa devina constienti de dezastrul mondial cauzat de bancherii de pe Wall-Street care au aruncat lumea in haos total! Scumpiri, scaderea nivelului de trai, indatorarea unor state cu pretentia de a renunta la suveranitate, foamete, somaj, sunt numai cateva din problemele cauzate de milionarii lumii care nu dau doi bani pe "sclavii" care le-au adus averi incomensurabile!
Sa ne alaturam protestului lansat pe youtube de catre americani si sa facem ceva pana nu e prea tarziu!
Jos coruptia mondiala si sclavia moderna!

"„SUNTEM CONŞTIENŢI de corupţie, de minciuni, de războaie, de sistemele nedrepte care încurajează comportamentele egoiste şi anti-sociale, de violări ale drepturilor omului, de distrugerea acestei planete şi a locuitorilor săi, de acţiunile injuste şi inumane ale corporaţiilor globale pentru putere şi profit… ŞI NE-AM SĂTURAT. 

Pe 15 octombrie 2011 putem produce o SCHIMBARE ADEVĂRATĂ, dacă oamenii de bun simţ ai acestei planete vor putea lăsa deoparte nimicurile care îi separă şi se vor UNI! Revoluţia Globală – 15 octombrie 2011. Acesta poate deveni un eveniment care să schimbe multe - depinde de tine. E timpul să îmbunătăţim planeta"!

Un comentariu: