Clock

marți, 11 octombrie 2011

Justitia e oarba sau handicapata?

          In Romania, justitia este sublima, dar lipseste cu desavarsire! Tara e plina de criminali in libertate, care au avut si au stranse legaturi cu politicieni, avocati, procurori si chiar judecatori! Numerosi criminali au primit pedepse simbolice sau cu suspendare, in timp ce familiile victimelor i-au dus pe cei dragi la groapa.
         Cine a avut bani s-a luptat cu acesti monstrii din (in)justitia romaneasca si dupa ani de zile la CEDO, au castigat despagubiri de la statul corupt roman, care insa nu au mai adus la viata pe cel pierdut.
Cat timp le va mai merge cu aceste acte de coruptie? Cat ii va mai rabda pamantul acestor fiinte subumane care pentru o spaga murdara, scot nevinovat pe cei mai mari criminali? Si nu e vorba doar de interlopi care isi cumpara libertatea, ci si de judecatori, militieni, preoti si politicieni.
         Din aceasta cauza, Romania nu merita sa fie inclusa in Schengen, UE sau orice alta organizatie mondiala. Din contra: trebuie exclusa si marginalizata, pana in ziua in care aceste lichele vor disparea. Intrebarea este: vor disparea vreodata? Poate numai dupa trecerea in nefiinta a vechii generatii de porci securisti si comunisti care inca sunt la putere sub diferite forme.
Singura data cand Romania a dus-o bine a fost cand a avut conducatori cinstiti care au urmarit intr-adevar actul de justitie. Insa, in prezent la acest capitol, Romania este zero! Coruptia, spaga si mizeria umana au inlocuit justitia din Romania. Si ce e mai rau, oameni saraci au ajuns dupa gratii pentru o paine, iar criminalii care au ucis in scandaluri si pe soselele tarii ne rad astazi in nas. Aceste specimene ar trebui executate, fara drept de apel!

Romania este cea mai corupta tara din Europa si nu cred ca se va schimba vreodata! Comunismul si turnatoria nu vor disparea niciodata din aceasta tara!

Un comentariu: