Clock

luni, 10 octombrie 2011

Impozitarea bisericilor

          
         In ultima vreme s-a tot vorbit despre impozitarea bisericilor. O idee excelenta in vreme de criza. De ce? Pentru ca bisericile au agonisit averi uriase, necontrolate de nimeni si neimpozitate. Preotii duc o viata de huzur, aduna bani continuu si nu platesc impozite. De ce sa nu plateasca, atata timp cat incaseaza milioane, au averi uriase si nu fac nimic?
Religia a devenit o afacere pentru biserici, iar preotii lor sunt niste fatarnici, niste draci cu fete umane, care se lauda prin piete si la adunari cu credinciosenia si piosenia lor, iar in realitate invart milioane, ducand o viata de lux cu ajutoul nepretuit pe care il au de la "ochiul dracului".
         Ar trebui impozitate TOATE bisericile din toate religiile. Orice biserica ce incaseaza bani de la credinciosi, trebuie sa plateasca taxe. In Romania, atat Biserica Ortodoxa cat si cea Catolica, au averi uriase, pe care le administreaza si din care fac bani fara a fi verificati de cineva. Ei scot la vanzare obiecte bisericesti, alimente, bauturi, mobila, haine, etc. Incaseaza bani din slujbe religioase, dari OBLIGATORII catre biserica, nunti, botezuri si inmormantari.
        Pentru ce le trebuie atatia bani acestor fatarnici? Ce scrie in biblie despre bogati: "Mai repede trece camila prin urechile acului, decat sa ajunga un bogat in Imparatia cerurilor". Cum de uita preotii tocmai acest citat? Nu degeaba Isus a daramat tarabele din fata templului, pentru ca inca din vremea Lui oamenii transformasera templul intr-un talcioc. Si de atunci, nimic nu s-a schimbat! Ba a devenit mult mai rau!
In loc sa ramana oameni modesti, condusi de credinta, au ajuns bogatasi ingamfati, disperati dupa titluri si averi!
         Mi-e scarba de ce a devenit biserica de azi: o afacere si un dezmat pentru mai marii lor!
Ei se lafaie in masini scumpe, stau in vile luxoase, petrec vacante in strainatate si toate astea pe banii crestinului amarat, care crede ca preotul il reprezinta pe Dumnezeu pe pamant!
In realitate ei nu se reprezinta decat pe ei. Daca vrei o relatie cu Dumnezeu, poti sa ai o relatie directa: te poti ruga si te poti inchina la Dumnezeu direct, fara intermediari si fara sa platesti pentru asta!
De ce nu organizeaza bisericile cu averile cele mai mari un fel de "Loteria vizelor" pentru oamenii cu boli incurabile? Sa doneze in fiecare luna bani (de la ei, nu de la credinciosi) pentru tratarea unor oameni grav bolnavi care mai au putin de trait? De ce nu doneaza bani pentru un rinichi, o inima sau pentru o operatie scumpa a unui om sarac? Cand ati auzit ultima data de vreun preot care si-a donat salariul unui sarac sau unui bolnav de cancer? Eu n-am auzit niciodata! In schimb, aud ca au cerut si au obtinut bani pentru catedrala mantuirii, care va fi de fapt catedrala inavutirii preotilor. Acesti escroci ar merita arestati si averea confiscata!
         Scopul bisericii si al religiei trebuia sa fie de mantuire a oamenilor si nu de imbogatire a reprezentantilor ei! Pentru hotia si faradelegile pe care le comit reprezentantii lor, ar trebui sa ii lasam saraci. Ce nevoie au de bani pentru a vorbi de Dumnezeu? Ce am vazut din partea bisericii in ultimii ani? Am vazut preoti pedofili, homosexuali, infractori si ucigasi!

Aceasta fatarnicie infecta de a condamna oamenii de rand pentru pacatele lor, cand in ograda lor se ascund astfel de scursuri umane, ma dezgusta! Din acest motiv nu voi fi niciodata un adept al bisericilor, oricare ar fi ele!
Biserica a comis cele mai abominabile crime impotriva umanitatii sub forma Inchizitiei, a razboaielor religioase, care au folosit doar ca pretext religia! Milioane de oameni au fost ucisi "in numele Domnului"! Preotii s-au implicat in politica, in trafic de influenta si in orice nelegiure a existat vreodata. Sa nu mai vorbim de luptele interne pentru putere, intrigile si cumetriile care ii leaga de acelasi scop comun: acumularea de averi.
         Azi, religia nu mai are nici o componenta spirituala. A devenit o afacere! Daca dai bani si cotizezi, primesti o icoana care sa te reprezinte in biserica alaturi de sfinti! Daca ai bani, ai asigurat un loc in Rai, in centru, cu balcon spatios si camere mari. Daca nu dai bani ai sanse chiar sa te ia dracu', nu numai sa nu ajungi in Rai! Cum sa ajungi in Rai daca nu dai bani catre biserica?
        Asadar, sa ne inchinam in continuare acestor oameni falsi, sa le dam bani, caci ei pentru Dumnezeu strang banii! Lui ii trebuie palate, mosii, masini scumpe si vacante in strainatate! Asta ne-a lasat El in Biblie ca porunca "Dati bani bisericilor, faceti plecaciuni preotilor, umiliti-va si sarutati-le mana, caci ei Ma reprezinta"!

Asa scrie in biblie? Rusine fatarnicilor, curvarilor si desantatilor! Ati facut din religie o afacere! IADUL e al vostru, impreuna cu cei ce va sustin!

13 comentarii:

 1. E plina lumea de ei! Oameni care nu fac nimic si traiesc pe spinarea credulilor! Rusine sa le fie!

  RăspundețiȘtergere
 2. se vede cat de cinstiti sunt dupa scandalurile sexuale in care sunt implicati! Niste homosexuali care condamna homosexualitatea!

  RăspundețiȘtergere
 3. Astia sunt cei mai mari hoti din romania! Niste draci!

  RăspundețiȘtergere
 4. Niste javre ordinare! Niste inselatori care vand mantuirea pe bani!

  RăspundețiȘtergere
 5. Le trebuie catedrala jefuirii neamului ca sa mai fure iar niste bani! Huoooooo! Escrocii!

  RăspundețiȘtergere
 6. farisei si carturari fatarnici, vanzatori de lucruri sfinte! niste diavoli!

  RăspundețiȘtergere
 7. sunt pline ziarele de popi pedofili, homosexuali si escroci! huoooo!

  RăspundețiȘtergere
 8. niste paraziti ai societatii care au facut din religie o mare afacere

  RăspundețiȘtergere