Clock

luni, 3 octombrie 2011

Discriminarea tiganilor


       Se face atata tam-tam in ultima vreme despre discriminarea tiganilor! O fi adevarata povestea? Cu siguranta ca nu! Astazi am ajuns noi ca romani sa fim discriminati in propria tara. De ce? Pentru ca tiganii au acum mai multe drepturi decat noi. Ei au devenit doar un subiect de campanie electorala pentru politicienii care si-ar vinde si mamele numai sa ramana la putere!
Daca faptul ca ma deranjeaza cersetoria, furturile, violurile si crimele inseamna discriminare, atunci da! Sunt pentru! Cei care isi vad de treaba si au un servici la care muncesc cu adevarat sunt putini!
Prea putini ca sa conteze!
       E normal ca la tine in tara sa fi atacat de acesti balaoachesi cu sabia, cu pistolul, sa ti se ceara taxa de protectie, sa fii considerat tigan in alte tari, doar pentru ca ei ne-au facut aceasta "reputatie"?
Mi-e sila de fatarnicia ONG-urilor care doar toaca bani si nu fac nimic! Daca ar vrea sa faca ceva, s-ar implica in educarea lor, in colectarea de poze de "victime" pentru ei!
Nu exista discriminarea tiganilor! Exista discriminarea nemuncii, mizeriei, hotiei si escrocheriei!
       Ce poti sa mai astepti de la o tara in care isusi fratele Presedintelui e in cardasie cu cei mai periculosi interlopi? Asemenea personaje nu trebuie acceptate in Romania, care a devenit o biata colonie pentru cel care plateste mai bine!

12 comentarii:

 1. Astia ar trebui discriminati prin educare fortata si trimis la munca! Sa vedem e urma daca le-ar mai da mana sa ceara fara sa munceasca! dar, dragoste de-a sila nu se poate! Inca n-am auzit de tigani cu drag de munca! De ce nu se ajuta intre ei? Cei care au milioane de euro de ce nu dau la saracii lor? Asteapta numai de la stat?

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce alege un tigan intre pedeapsa cu moartea sau o baie? Pe a doua! :))))))))))

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa se ajute intre ei putorile! si sa meraga la munca parazitii!

  RăspundețiȘtergere
 4. afara afara cu ciorile din tara!

  RăspundețiȘtergere
 5. huooooo !!! afara cu tziganoii nespalati si hoti! in siberia cu ei!

  RăspundețiȘtergere
 6. cei mai mari paraziti si societatii!

  RăspundețiȘtergere
 7. afara cu nespalatii din tara noastra!

  RăspundețiȘtergere
 8. iesi afara cioara ordinara

  RăspundețiȘtergere
 9. aoleu, borata, cum isi scoate puradeii la produs

  RăspundețiȘtergere