Clock

vineri, 15 octombrie 2010

Din dragoste... cu Mircea Badea


        Cine nu s-a uitat macar  odata la emisiunea "In gura presei", inseamna ca a pierdut! A pierdut sansa de a vedea in sfarsit pe cineva care nu pupa dosuri. Desi prin asta si-a facut multi dusmani, intotdeauna le-a zis verde in fata "vedetelor", politicienilor, comunistilor si mai ales hotilor!
Emisiunea asta este una din putinele la care ma uit si nu ma plictisesc. De multe ori spune exact ce as fi spus si eu intr-un anumit context si o face intr-un mod cateodata chiar nostim, cand ma gandesc ce personaje au rasarit prin mass-media noastra. M-am saturat de "vedete" care nu stiu ce poseta si-au mai luat, de politicieni care ne dau noua lectii despre cinste si onoare, iar ei sunt mai patati decat un dalmatian.
        Chiar nu se gaseste nimeni in tara asta de tot rasul sa spuna lucrurilor pe nume, in afara de Mircea? Pupincuristii de serviciu nu se mai satura de comentat pe bloguri, pe forumuri despre cat de sfant si corect este cutare sau cutare politician, sau ce aere distinse are o anumita vedeta care si-a mai pus silicoane sau a mai plagiat un cantec cu care se lauda peste tot.
Ma bucur ca exista macar o persoana care nu poate sa treaca cu vederea nesimtirea, hotia, coruptia si mizeria care ni se prezinta ca cel mai suav si delicat lucru prin presa, care face ca cei mai mizerabili oameni sa isii creeze o imagine de "saraci si cinstiti". Chit ca o sa imi adaug in lista poate aceeasi dusmani ca si Mircea Badea sau chiar mai multi, sunt de acord cu modul lui de a prezenta adevarata fata a indivizilor care ne populeaza ziarele si televiziunile. Niste Mitici, niste mafioti, niste "javre ordinare", care se prezinta ca niste binefacatori ai natiei.

        Ramane un mare regret pentru mine faptul ca inca mai functioneaza partizanatul politic bazat pe stimulente financiare, pupincurism de-a dreptul jenant si mai ales o mare mare nesmitire din partea politicienilor care cred ca au de-a face cu niste incapabili retardati, gata sa le accepte orice minciuna.
Pana cand vom mai rezista? Pentru totdeauna cred cei care au puterea, pentru ca ei au impresia ca vor avea puterea vesnic.
Sa nu uitam ca si Ceausescu se credea etern, dar n-a ajuns bine. Poate unii dintre actualii "ordinari" vor avea aceeasi soarta! 

7 comentarii:

 1. Si mie imi place mai ales glumele pe care le face, unele chiar de efect! As vrea mai multe emisiuni asa in locul celor care promoveaza manelele si manelistii!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mamaaaaa! Da' cati il critica pentru asta! :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Vinovatii se simt intotdeauna lezati!

  RăspundețiȘtergere
 4. mai e putin si incepe circul electoral

  RăspundețiȘtergere
 5. incepe circul electoral intretinut de politruci cu plase si galeti! bravos natiune, halal sa-ti fie!

  RăspundețiȘtergere